رسام تجارت هواران

شرکت رسام تجارت هواران با تکیه بر دانش نو و بروز گروهی از فارغ التحصیلان مکانیک سیالات دانشگاه های برتر کشور و با توجه به سابقه ده ساله فعالیت مدیران خود در حوزه تهویه مطبوع و تهویه صنعتی شروع به کار نمود.

رسام تجارت هواران

شرکت رسام تجارت هواران با تکیه بر دانش نو و بروز گروهی از فارغ التحصیلان مکانیک سیالات دانشگاه های برتر کشور و با توجه به سابقه ده ساله فعالیت مدیران خود در حوزه تهویه مطبوع و تهویه صنعتی شروع به کار نمود.

انواع چیلر

واحدهای چیلر سیستم های مبردی هستند که به خنک سازی فضاهای مسکونی/تجاری، ماشین آلات، عملیات صنعتی و مواد شیمیایی صنعتی کمک می کنند. این واحدها از نظر انرژی کارآمد، مقرون به صرفه و زمان کارآمد هستند. بدون این سیستم ها، اهداف تولید اغلب قابل دستیابی نیستند.

انواع چیلر

انواع چیلرها به دو دسته اصلی چیلرهای تراکمی بخار و چیلرهای جذبی بخار تقسیم می شوند. چیلرهای تراکمی بخار از یک کمپرسور مکانیکی الکتریکی برای فشار دادن مبرد در اطراف سیستم استفاده می کنند در حالی که چیلرهای جذب بخار از گرما برای حرکت مبرد در اطراف سیستم استفاده می کنند.

چیلرهای تراکمی بخار بیشترین استفاده را دارند و در دو زیر مجموعه چیلرهای هوا و چیلرهای آبی جای می گیرند. بیایید نگاهی اجمالی به نحوه کار هر یک از اینها، کاربردهای آنها و مزایا و معایب هر یک بیندازیم.

چیلرهای آب خنک و هوا خنک چگونه کار می کنند؟

هر دو چیلر هوا و آب دارای اجزای یکسانی هستند: یک اواپراتور، یک کمپرسور، یک کندانسور و یک شیر انبساط. علاوه بر این، مکانیک برای هر دو بسیار مشابه است. کمپرسورهای چیلر یک مبرد را در اطراف داخل چیلر از طریق کندانسور، شیر انبساط، اواپراتور و به کمپرسور فشار می دهند.

تفاوت اصلی بین چیلرهای هوا و آب در نحوه خروج گرمای ناخواسته است. چیلرهای هوا به ما هوا را برای حذف گرما می دهند در حالی که چیلرهای آبی از آب استفاده می کنند.

چیلرهای هوا

چیلرهای خنک شونده هواران  با هوا از هوا برای حذف گرما با استفاده از فن ها استفاده می کنند تا هوا را به داخل لوله های در معرض کندانسور وادار کنند. در حالی که چیلرهای هوا به انرژی بیشتری نسبت به چیلرهای آب خنک نیاز دارند، می توانند گزینه بسیار خوبی برای خنک کننده ثابت باشند. چیلرهای هوا به راحتی نصب می شوند و معمولاً می توانند خارج از ساختمان نصب شوند (بدون نیاز به فضای اضافی). در مقایسه با چیلرهای آبی، چیلرهای هوا بیشتر در معرض انسداد و مشکلات گردش مجدد هستند.

چیلرهای آبی

چیلرهای آبی با پمپاژ آب از طریق کندانسور مهر و موم شده و پراکنده کردن آن در برج خنک کننده، گرما را از بین می برند. چیلرهای آب خنک معمولا کارایی بیشتری نسبت به چیلرهای هوا خنک دارند. استفاده از تبخیر آب برای دفع گرما انرژی کمتری نسبت به دمیدن هوا در سطح داغ مصرف می کند. این به خاطر ظرفیت گرمایی بالای آب است. علاوه بر این، چیلرهای آبی نسبت به چیلرهای هوا خنک عمر طولانی تری دارند.

انواع تکنولوژی کمپرسور

چیلرهای خنک کننده هوا و آب خنک کننده بیشتر بر اساس نوع فناوری کمپرسور مورد استفاده طبقه بندی می شوند.

چیلر آب خنک

چیلر آب سری از کمپرسور اسکرو نیمه بسته کارآمد استفاده می کند. کمپرسور از روتور پیچی با راندمان بالا نامتقارن 5:6 استفاده می‌کند که درجه‌بندی شده یا به صورت پله‌ای تنظیم انرژی است. به طور خودکار با توجه به تغییرات بار تنظیم می شود و مصرف انرژی بیشتری دارد.

چیلر نوع پیچ سیلابی

چیلر پیچ سری از کمپرسور پیچ نیمه بسته کارآمد استفاده می کند. کمپرسور از روتور پیچی با راندمان بالا نامتقارن 5:6 استفاده می‌کند که درجه‌بندی شده یا به صورت پله‌ای تنظیم انرژی است. به طور خودکار با توجه به تغییرات بار تنظیم می شود و مصرف انرژی بیشتری دارد.


چیلر هوا خنک

ظرفیت خنک کننده چیلر پیچی سری هوا خنک از 85 کیلووات تا 1550 کیلووات. این واحدهای سری ویژگی های بسیاری از محصولات دیگر را با استفاده از کمپرسورهای اسکرو نیمه بسته وارداتی که توسط مبدل های حرارتی با راندمان بالا تکمیل شده اند، ادغام می کند و از کنترل کننده های میکروکامپیوتری استفاده می کند که باعث می شود واحد جمع و جور، چیدمان معقول، استفاده و نگهداری راحت باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد