رسام تجارت هواران

شرکت رسام تجارت هواران با تکیه بر دانش نو و بروز گروهی از فارغ التحصیلان مکانیک سیالات دانشگاه های برتر کشور و با توجه به سابقه ده ساله فعالیت مدیران خود در حوزه تهویه مطبوع و تهویه صنعتی شروع به کار نمود.

رسام تجارت هواران

شرکت رسام تجارت هواران با تکیه بر دانش نو و بروز گروهی از فارغ التحصیلان مکانیک سیالات دانشگاه های برتر کشور و با توجه به سابقه ده ساله فعالیت مدیران خود در حوزه تهویه مطبوع و تهویه صنعتی شروع به کار نمود.

تلویزیون QLED چیست؟ بهترین تلویزیون های QLED برای خرید

سامسونگ تلویزیون‌های OLED نمی‌سازد، به جای آن، مجموعه‌های QLED می‌سازد. اما این فناوری چیست و چگونه با تلویزیون های LCD، LED و QLED عرضه شده توسط رقبای خود مقایسه می شود؟

سامسونگ در این باور مصمم است که فناوری QLED خود در مورد بهترین کیفیت تصویر به اندازه OLED توانایی دارد - اکنون تنها تولید کننده بزرگ تلویزیون بدون مجموعه OLED است.

اما ال‌جی مدت‌هاست که از OLED به عنوان آینده تلویزیون استقبال می‌کند و مجموعه‌های OLED جدید سونی و پاناسونیک به این ادعا اهمیت می‌دهند.

آیا سامسونگ حق دارد از QLED استفاده کند؟ نحوه عملکرد فناوری QLED را توضیح می‌دهیم، به بهترین مدل‌ها نگاه می‌کنیم و می‌بینیم که چگونه با تلویزیون‌های OLED، و همچنین تلویزیون‌های LCD و LED مقایسه می‌شوند.

تلویزیون QLED چیست؟

Q در QLED مخفف نقطه کوانتومی است. این نقاط کوچک یک لایه در مقابل نور پس زمینه تشکیل می دهند و رنگ هایی را که روی صفحه می بینید ایجاد می کنند.

اکثر تلویزیون ها LCD هستند و از کریستال های مایع (LC در LCD) استفاده می کنند. نقاط کوانتومی یک لایه اضافی و همچنین کریستال های مایع هستند.

سامسونگ پیشگام این فناوری بود و آن را در سال 2016 معرفی کرد. اکنون می‌توانید نمایشگرهای نقطه کوانتومی را در تمام مجموعه‌های پیشرفته آن پیدا کنید.

شما می توانید یک مجموعه QLED سامسونگ را با نام مدل آن تشخیص دهید. همیشه با یک "Q" شروع می شود.

چند برند کوچک دیگر نیز QLED می‌سازند، اما سامسونگ تنها یکی از چهار تولیدکننده بزرگ (ال‌جی، پاناسونیک، سامسونگ و سونی) است که آنها را می‌سازد.

گفته می شود که نقطه کوانتومی رنگ های زنده تر و تصاویر روشن تری تولید می کند.

Neo QLED چیست؟

در سال 2021 سامسونگ اولین تلویزیون های Neo QLED خود را عرضه کرد. آنها همچنان از فناوری نقاط کوانتومی مشابه مجموعه‌های QLED استاندارد برخوردارند، اما نور پس‌زمینه دارای LED‌های بسیار کوچک‌تر است که به معنای کنتراست بهتر و کنترل بیشتر بر قسمت‌هایی از صفحه نمایش است که روشن می‌شود. این باید گلدهی و نشت نور را به حداقل برساند، جایی که بخش های روشن تر تصویر به قسمت های تیره تر تبدیل می شوند.

Neo QLED ها نیز نازک تر هستند، زیرا LED های موجود در نور پس زمینه نازک تر هستند.

QLED در مقابل LED

LED به سادگی به نور پس زمینه و لامپ های موجود در آن اشاره دارد. آنها همچنان بر روی لایه ای از کریستال های مایع می درخشند، درست مانند تلویزیون ال سی دی. LED و LCD تقریباً یکسان هستند.

در مورد QLED هم همینطور. LED های موجود در نور پس زمینه کریستال های مایع را روشن می کنند، اما یک لایه اضافی از نقاط کوانتومی برای تقویت رنگ و شادابی طراحی شده است.

این لایه اضافی باید فناوری QLED را به انتخاب بهتری تبدیل کند، اما مطمئن نیست که یک تلویزیون QLED بر یک تلویزیون LED غلبه کند. با این حال، تعداد تلویزیون‌های ال‌ای‌دی و ال‌سی‌دی بسیار بیشتری نسبت به QLED‌ها وجود دارد - از آنجایی که دامنه‌های کوچک‌تر اکثر برندها از این فناوری استفاده می‌کنند، امتیازات آزمایش‌های ما بیشتر است.

اگرچه QLED و Neo QLED برای مدل‌های پیشرفته‌تر در نظر گرفته شده‌اند، به این معنی که آنها علاوه بر آنچه که روی کاغذ، نوع صفحه نمایش بهتری است، ویژگی‌های بهتری نیز دارند. اگرچه تلویزیون های LED رده بالایی وجود دارد. ال‌جی، پاناسونیک و سونی همگی آن‌ها را تولید می‌کنند و چندین تلویزیون بهترین خرید هستند، بنابراین نباید تصور کنید که تلویزیون QLED بهتر است.

آیا OLED بهتر از QLED است؟

از میان چهار تولیدکننده پیشرو، سامسونگ در پشتیبانی از فناوری QLED خود به تنهایی ایستاده است: ال‌جی، پاناسونیک و سونی همگی نمایشگرهای OLED را برای مجموعه‌های رده بالای خود انتخاب می‌کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تلویزیون‌های OLED می‌توانید به راهنمای ما در مورد تلویزیون‌های OLED نگاه کنید، اما تفاوت اصلی این است که نمایشگرهای OLED از نور پس‌زمینه استفاده نمی‌کنند. هر لامپ در صفحه نمایش خود ساطع می شود. این امر کنترل کنتراست و روان بودن حرکت را بهبود می بخشد، اما سامسونگ معتقد است نمایشگرهای QLED روشن تر هستند و رنگ های زنده تری را نشان می دهند.

قیمت - چه OLED بخرید چه QLED، باید مقداری پول خرج کنید. به سراغ بالاترین هر کدام بروید و می توانید انتظار داشته باشید که حدود 3000 پوند بپردازید، اما در جایی که ارزان ترین OLED حدود 1500 پوند است، برخی QLED ها از حدود 800 پوند شروع می شوند.

اندازه - شما یک OLED با صفحه نمایش کوچکتر از 55 اینچ پیدا نمی کنید، اما QLED ها می توانند بسیار کوچکتر باشند. اکثر مدل ها دارای یک مدل 49 اینچی هستند و حتی یک مدل 43 اینچی نیز وجود دارد.

مشخصات - فناوری تلویزیون ها از برندی به برند دیگر کمی متفاوت است و هر کدام نقطه فروش منحصر به فرد خود را دارند، اما برخی چیزها ثابت هستند. آنها همیشه 4K خواهند بود، از HDR پشتیبانی می کنند و هوشمند خواهند بود. فرقی نمی کند OLED یا QLED را انتخاب کنید، معمولاً بهترین فناوری تلویزیون موجود از آن برند را دریافت خواهید کرد.

یک نوع صفحه نمایش لزوما بهتر از دیگری نیست، فقط به هر تلویزیون مربوط می شود. ما مجموعه‌های OLED را آزمایش کرده‌ایم که علامت Best Buy را از دست داده‌اند و مجموعه‌های QLED هم هستند که آن را مدیریت نمی‌کنند. نمایشگرهای OLED به طور کلی گران‌تر هستند، در حالی که QLED‌ها اکنون تقریباً نیمی از خط تولید سالانه سامسونگ را تشکیل می‌دهند.

راهنمای خرید - یخچال و فریزر

یخچال یکی از لوازم ضروری خانه است که در خانه های ما استفاده می شود. ما از یخچال‌هایمان برای نگهداری انواع مواد غذایی، چه سبزیجات خام و چه باقیمانده از شام دیشب استفاده می‌کنیم. در این سبک زندگی مدرن و سریع، یخچال به یک نیاز زندگی تبدیل شده است. آنها را می توان در هر خانه ای یافت. با این حال، همه خانوارها نیاز به یخچال یکسانی ندارند و بنابراین مهم است که خود را با اطلاعات مناسب مسلح کنید تا بتوانید یخچال مناسب برای خانه خود بخرید. در این راهنما، نگاهی گذرا به تمام ویژگی‌های مهم یخچال و آنچه باید قبل از خرید آن داشته باشید، می‌اندازیم. اولین چیزی که احتمالاً باید هنگام انتخاب یخچال تصمیم بگیرید، نوع آن است. چهار دسته تقریبی وجود دارد که یخچال ها را می توان به آنها دسته بندی کرد.

یخچال های یک درب کوچک ترین انواع یخچال هایی هستند که می توانید پیدا کنید. آنها در ظرفیت های مختلف از 50 لیتر تا حداکثر 250 لیتر در دسترس هستند. این یخچال‌ها معمولاً در پشت درب، یک محفظه فریزر در بالا و یک کشوی سبزیجات در پایین دارند. آنها ابتدایی ترین ویژگی های خنک کننده را دارند. اگر می‌خواهید یخچال اولیه را بدون به خطر انداختن فضا بخواهید، یخچال‌های تک دری خرید خوبی هستند.

یخچال های دو درب

یخچال های دو درب محبوب ترین انواع یخچال هایی هستند که در خانه ها یافت می شوند. برخلاف انواع تک در، این یخچال ها دارای درب مجزا برای محفظه فریزر هستند. یخچال های دو درب در طرح ها و اندازه های مختلف موجود می باشد. سنتی ترین طراحی به عنوان یخچال فریزر در بالا شناخته می شود. همانطور که از نام این یخچال پیداست، فریزر در بالای محفظه یخچال قرار داده شده است. آنها در ظرفیت های بزرگی در دسترس هستند که می توانند تا 600 لیتر اندازه گیری کنند. خرید آنها خیلی گران نیست.

یخچال و فریزرهای پایین به آرامی نسبت به انواع نصب شده در بالا محبوبیت پیدا می کنند. این یخچال ها فریزر خود را در پایین، زیر واحد تبرید قرار می دهند. در نتیجه، محفظه یخچال در ارتفاع مناسبی قرار می گیرد و دسترسی به آن را برای شما آسان می کند. همچنین از خم شدن شما جلوگیری می کند هر بار که نیاز دارید چیزی را از یخچال خارج کنید. علاوه بر این، محفظه‌های فریزر معمولاً در کشوهای بیرون‌کشی قرار می‌گیرند. این به شما دید خوبی از تمام موارد نگهداری شده در آن می دهد. یخچال های نصب شده در پایین تقریباً با ظرفیت های مشابه یخچال های نصب شده در بالا در دسترس هستند.

یخچال ساید بای ساید

این یخچال ها دارای دو در هستند که در کنار هم باز می شوند، بسیار شبیه درهای یک کمد. آنها به طور کلی در ظرفیت های بزرگ از 550 تا 700 لیتر در دسترس هستند. آنها همچنین حجیم تر از یخچال های استاندارد دو در هستند و فضای زیادی را در آشپزخانه اشغال می کنند. فریزر و محفظه یخچال هر دو در کنار هم قرار گرفته اند، به این معنی که لازم نیست هر بار که به هر یک از محفظه ها دسترسی دارید خم شوید. برخی از مدل‌های گران‌قیمت دارای دستگاه پخش‌کننده آب و یخ نیز هستند.

یخچال های چند درب

یخچال های چند درب به عنوان یخچال های درب فرانسوی نیز شناخته می شوند. این یخچال ها بیش از دو محفظه دارند. آنها معمولاً یک طرح کنار هم در بالا و یک کشو در پایین دارند. حتی برخی از طرح‌بندی درب‌های کنار هم در پایین یکسان هستند. این یخچال ها در ظرفیت های 800 لیتری و برای خانه های بزرگ با آشپزخانه های بزرگ در دسترس هستند. این یخچال ها دارای آخرین فناوری خنک کننده مانند آب سردکن داخلی، محفظه های انجماد سریع و موارد دیگر هستند.

یخچال های مستقیم یا بدون برفک

یخچال خنک کننده مستقیم معمولاً در انواع تک در عرضه می شود. آنها از روش همرفت طبیعی برای خنک کردن استفاده می کنند. در این فرآیند هیچ گردش هوای خنک در داخل یخچال وجود ندارد. در نتیجه، یخ در محفظه های فریزر جمع می شود که باید هفته ای یک یا دو بار به صورت دستی یخ زدایی شود. از طرف دیگر، خرید کولرهای مستقیم ارزان‌تر است و نسبت به مدل‌های بدون یخبندان از مصرف انرژی کارآمدتری برخوردار هستند. مدل های بدون برفک نیازی به یخ زدایی دستی ندارند. آنها می توانند دمای ثابتی را در هر گوشه ای از یخچال حفظ کنند. آنها برای مدت طولانی تری غذا را حفظ می کنند، اما همچنین شناخته شده اند که انرژی بیشتری مصرف می کنند. تقریبا تمام آخرین مدل های موجود در بازار یخچال های بدون برفک هستند.

ظرفیت

ظرفیت یخچال تعداد اقلام و فضای مصرفی این یخچال را تعیین می کند. شما باید بر اساس نیاز خانواده خود یخچالی با ظرفیت مناسب انتخاب کنید. یک یخچال با ظرفیت بیشتر نه تنها هزینه بیشتری برای شما دارد بلکه فضای بیشتری را در آشپزخانه شما اشغال می کند. سازندگان همچنین به ظرفیت محفظه فریزر اشاره می کنند. برخی از تولیدکنندگان ظرفیت کل ناخالص را به همراه ظرفیت کل خالص ذکر می کنند. همیشه مهم است که ظرفیت خالص را در نظر بگیرید، زیرا نشان دهنده مقدار واقعی غذایی است که می توانید در یخچال نگهداری کنید. اگر با تولیدکننده‌ای برخورد کردید که فقط ظرفیت ناخالص را ذکر می‌کرد، می‌توانید ظرفیت خالص آن را با کاهش تقریباً 5 تا 10 درصدی از کل ظرفیت ناخالص محاسبه کنید.

رتبه بندی ستاره BEE

یخچال ها احتمالا تنها وسایلی در خانه ما هستند که دائما انرژی مصرف می کنند. آنها باید همیشه کار کنند. بنابراین، انتخاب یک یخچال با انرژی کارآمد بسیار مهم است که به کاهش قبض برق شما کمک می کند. ساده ترین راه برای یافتن یخچالی با مصرف انرژی این است که به رتبه ستاره آن توجه کنید. این رتبه‌بندی‌ها توسط BEE (دفتر بهره‌وری انرژی) پس از اجرای تعدادی تست عملکرد بر روی آن به محصولات اختصاص داده می‌شود. همچنین بستگی به مصرف انرژی یخچال در سال دارد که در برچسب تعیین شده توسط BEE نیز ذکر شده است. هر چه تعداد ستاره های روی برچسب بیشتر باشد، یخچال بازده انرژی بیشتری دارد. از آنجایی که یخچال های بدون یخبندان انرژی بیشتری مصرف می کنند، رتبه بندی ستاره برای آنها اجباری است، در حالی که یخچال های خنک کننده مستقیم تحت طرح داوطلبانه قرار می گیرند. همچنین توجه داشته باشید که رتبه بندی ستاره برای یخچال هایی که در ظرفیت های مختلف قرار می گیرند متفاوت است.